Drvo R Kosanović

Drvo R Kosanović je firma sa širokim spektrom uslužnih i proizvodnih delatnosti u domenu opremanja privatnih, poslovnih i javnih objekata, koje nudi kupcima na domaćem i internacionalnim tržištima.

Drvo R Kosanović je u mogućnosti da realizuje svaku Vašu ideju i zamisao perfektnog prostora, od izrade idejnog rešenja, glavnih projekata enterijera i 3D vizuelizacija, kroz proizvodnju, uključujući koordinaciju, organizaciju i nadzor nad izvođenjem svih enterijerskih radova i opremanja, po sistemu “ključ u ruke”.

Firma je specijalizovana za projektovanje enterijera, projektovanje i izradu komadnog nameštaja, izvođačke radove u enterijeru i izradu 3d vizuelizacije prostora i objekata. Dijapazon projekata koji se ubrajaju u referentnoj listi, varira od jednostavnih i kratkotrajnih do kompleksnijih projekata. Posebnu pažnju pridajemo istaživačko-razvojnoj funkciji, sa glavnim ciljem što veće funkcionalnosti proizvodnog asortimana i prostora koji osmišljavamo sa Vama.

Konstantno radimo na sebi kako bismo se prilagodili svakodnevnim promenama na tržištu, sa ciljem da unapredimo naš postojeći sistem rada i na taj način budemo u koraku sa najnovijim trendovima u našoj oblasti.